logo
Handlekurv
0

Bakery photo

Om oss

Bodø Bakeri er hele Saltens lokale bakeri. Vi åpnet dørene i Bodø i mai 2009. Vår hovedproduksjon skjer i vårt moderne produksjonsanlegg på Alstad.


Vi er ett fullservice bakeri med brød, bakevarer, kaker, konditorvarer, påsmurt lunsj, catering og møtemat samt kaffebarer i våre utsalg. Våre bakeriutsalg finner du rundt om i Bodø, samt på Fauske og Rognan.


Foruten om våre egne utsalg leverer vi daglig ferske varer til dagligvarehandelen, hoteller, kafeer, små- og store bedrifter samt komunale- og fylkeskommunale kunder i hele Salten.

 

Våre ansatte er her for å hjelpe deg. Med høy faglig kompetanse og ett brennende hjerte for faget ønsker vi å være din faste og lojale lokale baker og ikke minst så ønsker vi å være ditt førstevalg når du trenger brød, kaker og mat. Alle våre produkter lages helt fra bunnen av. Vi bruker ingen mikser eller halvfabrikater i våre produkter. Dermed har vi full kontroll over hva som befinner seg i våre produkter. Vi har i tillegg ett stort utvalg av allergivennlig mat som f.eks glutenfrie produkter, laktosefrie produkter og andre allergier / intoleranser.

 

Vårt mål har alltid vært og vil alltid være; fokus på høy kvalitet, kortreist mat, håndtverk og service.

Vårt samfunnsansvar

Som produsent av dagsferske varer er vi klar over at det i vår bransje kan bli mye matsvinn og vi gjør alltid vårt beste for å prøve å minimere dette. I dag er det nesten ingen ting som går til spille hos oss og det er vi litt stolte av. Ved dagens slutt sørger vi for at varer som er igjen og egentlig skulle blitt kastet går til byens asylmottak, frelsesarmeen, kirkens bymisjon og andre steder som trenger litt ekstra mat på bordet. Vi har etablert overskudsBUA som hver dag tilbyr overskuddsvarer til en rimelig penge. Våre bakeriutsalg benytter i tillegg «too good to go» appen for å selge det som er igjen til en rimelig penge. Det som kommer inn av brødretur fra blant annet dagligvarehandelen samler vi sammen til dyrefor for kuer, griser og hester i lokalområdet. 

 

På denne måten minsker vi matavfallet og gleder mange av våre medmennesker.

 

Bodø Bakeri er miljøtårn sertifisert og tar klima, miljø og arbeidsmiljø på alvor. Vi jobber hele tiden med å forbedre oss og vårt klimaavtrykk.


Vi takker for at du benytter din lokale baker og ser frem til å serve deg på best mulig måte. 


Med vennlig hilsen din lokale baker

Bjarne Mosås

Daglig leder

Våre ansatte

Våre ansatte er her for å hjelpe deg. Med høy faglig kompetanse og ett brennende hjerte for faget ønsker vi å være din lokale baker, og ditt førstevalg når du trenger brød, kaker og mat.